Özdilek

Kültür/Sanat

Körfez’de bayram coşkusu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

           Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programları Körfez İlçe protokolüyle askeri ve sivil erkanı bir araya getirdi. Kültür Merkezi, Yarımca Polis Merkezi ve Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

 

 

KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞLADI

 

Bayramlaşma töreni Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezi’nde başladı. Törene; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutanı Albay Vedat Göger, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İl Genel Meclisi Üyeleri; Ahmet Yağız, Mehmet Allak, Seyfettin Yıldız, Haydar Yıldırım ve Mehmet Kaçar, Müftü Musa İmamoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Emniyet Müdürü İbrahim Znginerler, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Savaş Dalgıç, Tarım İlçe Müdürü Semra Koşumcu, Nüfus Müdürü Muazzez Aslan, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Bülent Bulca, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları; Mehmet Şendoğan, Selahattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş, Yarpaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Baran, Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan,

Belediye-İş Sendikası Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Osman Şar, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, CHP İlçe Başkanı Salih Şirin, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

 

EMNİYET ve JANDARMA

 

Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninden sonra Yarımca Polis Merkezi’ne geçilerek huzur ve güven ortamının bozulmaması için görev başında bulunan emniyet mensuplarının bayramları kutlandı. Polis merkezindeki bayramlaşmadan sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçildi. Burada vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerle bayramlaşan protokol mensupları ailelerinden uzakta bayram geçiren askerlere moral verdiler. Üç ayrı merkezde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinde protokol mensupları yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat