Özdilek

Siyaset

KÖRFEZ SAADET SEÇİME HAZIRLANIYOR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı bu haftayı çok yoğun geçirdi.

 

SP Körfez ilçe Başkanı Recep Sarıdoğan, SP Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya ve çok sayıda Partiliyle beraber sabahın erken saatlerinde basın toplantısı düzenledi ve bütün gün Körfezde sivil toplum kuruluşlarını ve çok sayıda işyerini ziyaret etti. Yoğun geçen günün akşamında SP Körfez İlçeyi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Çetinkaya Baş müşahitlere eğitim verdi.

 

İlçe Binasında yapılan eğitim programında SP Kocaeli İl yönetiminden Yücel Karamollaoğlu, SP Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, İlçe Yönetimi ve bütün sandık Baş müşahitleri hazır bulundu.

 

SP Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya Baş müşahitlere yapmış olduğu konuşmadan bazı satırbaşları;

 

“Müşahit eğitim faaliyetimize bu yüksek katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öncelikle Erbakan Hocamızın selamını sizlere iletiyor ve sağlığının gayet iyi olduğunu sizlere bildirmek istiyorum.

Bizi hiç aksamayan bir programla bütün gün dolu dolu sivil toplum kuruluşlarıyla ve çeşitli kuruluşlarla buluşturan Sayın İlçe Başkanımız Sarıdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Bu sayede bugün Körfezde önemli kuruluşlarla il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle ziyaretlerde bulunduk ve gayet verimli bir gün geçirdik.

 

Çelikleştik, şuurlandık, geliyoruz. Kasım ayı il teşkilatlarını tamamlama ayımız oldu ve kasım ayının sonuna kadar il teşkilatlarını tamamladık. Aralık ayı İlçe Teşkilatlarını tamamlama ayımız oldu ve aralık ayının sonuna kadar İlçe teşkilatlarını tamamladık. Ocak ayı mahalle ve köy temsilcilerini tamamlama ayımız oldu ve ocak sonuna kadar temsilcilerimizi tamamladık. Bunun sonucu olarak Kocaeli’de ocak ayında muazzam bir katılımla temsilciler toplantımızı icra etmiştik. Şubat ayı baş müşahitler ayı ve şuanda bütün Türkiye’de baş müşahitlerimizi eksiksiz tamamladık ve eğitim çalışmalarını sürdürüyoruz. Mart ayı da müşahitler ayı olacak her baş müşahidimiz müşahitleriyle beraber çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Baş müşahitlerimiz ordudaki çavuş gibidir. Sizin yapacağınız çalışmalar Milli Görüşü iktidara taşıyacaktır.

 

Gerçek işsizlik rakamları %20 lerde halkımız %11 lerle kandırılıyor. Gelir dağılımı adil değil. Halkın üçte ikisi yoksulluk sınırında ve temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

AKP ülkemizdeki bütün istihdam kapılarını yabancılaştırdı ve ülke dışa bağımlı hale geldi. Şeker pancarı üretimi bitirildi. Bunlara kota koyuldu ve nişasta bazlı şeker ithalatı başladı. İplik kumaş derken şimdide elbise ithali başladı. Hayvan ithali başladı ve artarak devam ediyor. Tütün tamamen ABD’nin eline geçti. Sağlık özelleşiyor. Tapuyu dahi özelleştirecek bu iktidar. Sanayi ve otomotivde tamamen dışa bağımlı hale geldik.

 

Bu ülkede üretim yok, istihdam yok, ihracat düşük, ithalat yüksek ve AKP 2023 vizyonu çiziyor.12 sene daha bekleyin diyor. AKP 8 senede %20 işsizlik üretti, 2023 e kadar ancak %50 işsizlik üretir.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat