Özdilek

Güncel

Körfez Mahallesi Özcanlar Sitesi kararını verdi

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, Yavuz Sultan Selim mahallesi, Özcanlar sitesinde gerçekleştirdiği toplantıda hem projelerini anlattı hem de destek istedi.

19 Şubat 2014 Saat: 18:12
Körfez Mahallesi Özcanlar Sitesi kararını verdi
Körfez Mahallesi Özcanlar Sitesi kararını verdi

Yrd. Doç. Dr. Safiye Başar, Yrd. Doç.Dr. Ömer Kurtaş, Dr.Aykut Çelik ile  meclis üyesi adayları Fevzi Canbaz, Engin Taşdemir ve kadın kolları Başkanı  Senan Uygun da eşlik etti. 

Meclis üyesi adayı Engin Taşdemir’in organize ettiği toplantıda konuşan Site sakinleri, “Sağlık sokakta yine yokluk içindeyiz, Körfez bir yokluk kısır döngüsü, Sağlık sokakta sağlık ocağı bile yok.  Halk isyanda; yol yok, temizlik yok, çocuk parkımız bile yok. Çöp konteynerine para verdik, defalarca Belediyeye gittik ama yine yok yine yok. Körfez”de yapılan tek şey parke taşı” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

CHP Adayı Prof.Reşat Başar da yaptığı açıklamada, “ Körfez’de o kadar basit şeyler sorun haline gelmiş ki, bir gecede çözülecek sorunlar var. Benim öncelikli projen sizsiniz, sizlerin yönetime katarak, elele vererek yeni Körfez”i oluşturacağız.”dedi.

Başar, site sakinlerine sorunları çözme sözü verirken, Körfez için kültür, ulaşım, sağlık, altyapı ve çevre projeleri hakkında da bilgiler verdi. Başar, Emin olun, bu projeler, başkalarının hayal bile edemediği, Körfez’e yeni bir görünüm ve kimlik kazandıracak”diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat