Özdilek

Turizm

Körfez Kent Konseyi Kuruldu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Körfez ilçesi Kent Konseyi 1. genel kurulunu yaptı.Genel kurul üyeleri Körfez Kent Konseyi yönetimini ve başkanını seçti.Körfez Kent Konseyi Başkanlığına oybirliği ile Körfez Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Gökbayrak seçildi.

 

Körfez Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Yücel,Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe,Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Dekanı Prof. Dr. M.Reşat Başer, Körfez Belediye Başkan yardımcıları Selahattin Kabadayıoğlu,İsa Taş,Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun,mahalle muhtarları,daire müdürleri ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.Genel kurulda divan Başkanlığına, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,katip üyeliklere Körfez İlçe Nüfus Müdürü Muazzez Aslan ile Körfez İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu seçildi.Saygı duruşu ve İstiklal marşının akabinde,açılış konuşmasını yapan Divan Başkanı Yunus Pehlivan Körfez’de yaşayan herkeste “Körfezliyim” anlayışının oluşması gerektiğini ifade ederek,Kent Konseyinin ilçe için çok önemli bir misyon yüklendiğini belirtti. Genel kurul üyeleri yeni hazırlanan Körfez Kent Konseyi çalışma yönergesini oyladı. Körfez Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliklerine, Nihat Gökbayrak,Prof. Dr. Reşat Başer, Dr. Ahmet Şentürk, Semra Koşumcu, Kadir Zorlu, Engin Öztürk, Ali Karadeniz, Ebubekir Sarıgül, Mehmet Akşit, Halil Vardar ve Yakup Koçver seçildi. Kocaeli Kent Konseyinde,Körfez Kent Konseyini temsil edecek isimler Ramazan Gündoğdu, Bahri Soyyiğit ve Üzeyir Kökçam olarak yapılan oylama ile belirlendi.Dilek ve temennilerden sonra Körfez Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Nihat Gökbayrak’ın teşekkür konuşması ile genel kurul son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat