Özdilek

Eğitim

Körfez’de Şirinoğlu ve Pehlivan,Karne Dağıttı

Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim okulunda düzenlenen karne dağıtım programına katıldı.

26 Ocak 2013 Saat: 23:38
Körfez’de Şirinoğlu ve Pehlivan,Karne Dağıttı
Körfez’de Şirinoğlu ve Pehlivan,Karne Dağıttı

Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim okulunda düzenlenen  karne dağıtım programına katıldı.Kaymakam Şirinoğlu ve Başkan Pehlivan, karne alan öğrencilerin heyecanına ortak olarak minik öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Körfez Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim okulunda yarıyıl karneleri törenle dağıtıldı. Törene okul müdürü Adnan Deniz ve okul yöneticileri ev sahipliği yaptı.Törene katılan;Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci minik öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular. Programda  konuşma yapan okul Müdürü Adnan Deniz “Bugüne kadar bir dediğimizi iki yapmayan eğitim gönüllüsü bir belediye başkanımız var. Kendisine her zaman bizim yanımızda olduğu için ve eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öğrencilere sürekli kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan  “Birinci dönemi bitiriyorsunuz, sizlerle bu havayı teneffüs etmek kadar güzel bir şey yok. Her biriniz pırıl, pırıl zekası olan kişilersiniz, bunu biliyorsunuz, ama bunun yanında öğrenmek, daima öğrenmek bizlerin ilkesi olmalı. Şubat tatilinde kitap okumaya zaman ayırmanızı öğütlüyorum. Kitap okursanız kültür düzeyiniz artar, buna inanıyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu. Öğrencilere başarılar dileyen Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’da çok kitap okumanın önemine vurgu yaparak,en güzel zamanın kitap okunarak geçirileceğini söyledi.Kaymakam Şirinoğlu ve  Başkan Pehlivan daha sonra 7/B ve 8/A sınıfı öğrencilerine karnelerini dağıtarak başarılar dilediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat