Özdilek

Güncel

Körfez’de pompalı saldırı

Körfez’de cadde ortasında gelişi güzel havaya ateş açan bir şahıs olay yerine gelen polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi

13 Aralık 2014 Saat: 15:02
Körfez’de pompalı saldırı
Körfez’de pompalı saldırı

Körfez’in Tütünçiftlik Mahallesi’nde önceki akşam hareketli saatler yaşandı. Tuğrul caddesinde meydana gelen olayda Burak Dündar (22) isimli bir şahıs pompalı tüfek ile rastgele ateş açmaya başlayınca çevrede ikamet eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, elindeki tüfeği bırakması için sakinleştirmeye çalıştı. Ancak çabalar sonuç vermeyince polis Dündar’ı bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.

 

BACAĞINDAN VURULDU

Önceki akşam Körfez Tütünçiftlik Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde Burak Dündar isimli bir şahıs elindeki pompalı tüfek ile rastgele ateş açmaya başlayınca çevredekiler durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerinde gelen polis ekipleri şahsı silahı bırakması için uzun süre uğraştı. Ancak şahıs elindeki tüfeği polise doğrultarak bırakmayı reddedince plis tarafında bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

 

HIRSIZLIKTAN SABIKALI

Polis tarafından etkisiz hale getirilen Dündar, olay yerine çağrılan ambulans ile yaralı olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dündar’ın hırsızlık suçunda çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilirken, meydana gelen olayda cadde üzerindeki işyerlerinde maddi hasar meydana geldi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat