Özdilek

Güncel

Körfez’de Atatürk saygı ve özlemle anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. yıl dönümünde Körfez’de anıldı.

10 Kasım 2018 Saat: 13:27
Körfez’de Atatürk saygı ve özlemle anıldı
Körfez’de Atatürk saygı ve özlemle anıldı

Saatler 09.05’i gösterdiğinde bayraklar yarıya çekildi, siren sesleri ile birlikte hayat da adeta durdu

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıl dönümü münasebeti ile gerçekleştirilen ilk tören, Körfez Kaymakamlığı bahçesindeki Atatürk büstü önünde gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, askeri erkan, kurum müdürleri, Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha da iyi anlıyoruz

Çelenk bırakma töreninin ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler çaldı, saygı duruşunda bulunuldu. Kaymakamlıkta sonrası ikinci tören, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi öncesinde konuşan Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve esaslarına dikkat çekti, bugün gelinen noktada öneminin daha iyi anlaşıldığını belirtti.

Sonsuz şükran duyuyoruz

Programın ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 80. yılında sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andıklarını belirtti.  Protokol üyeleri Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte gösteri sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat