Özdilek

Kültür/Sanat

Körfez Bayramlaştı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

     Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programları Körfez İlçe protokolüyle askeri ve sivil erkanı bir araya getirdi. Yarımca Kültür Merkezi, Jandarma Komutanlığı ve Yarımca Polis Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞLADI

 

Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezi’nde başlayan bayramlaşma turuna; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,Körfez Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mutlu Çoşkun, İl Genel Meclisi Üyeleri; Mehmet Allak, Seyfettin Yıldız ve Ahmet Yağız, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şendoğan,Selahattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş,Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Emniyet Müdür Vekili Adil Öztırak, Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Ahmet Altun, Nüfus Müdürü Muazzez Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

 

EMNİYET VE JANDARMA

 

Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninden sonra protokol mensupları İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçti. Burada vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerle bayramlaşan protokol mensupları ailelerinden uzakta bayram geçiren askerlere moral verdiler. Mehmetçikle yapılan bayramlaşmadan sonra Yarımca Polis Merkezi’ne geçildi. Burada huzur ve güven ortamının bozulmaması için görev başında bulunan emniyet mensuplarının bayramları kutlandı. Üç ayrı merkezde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinde protokol mensupları yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat