Özdilek

Güncel

Körfez Ak Gençlerden Kaynaşma Atılımı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

AK Parti Körfez ilçe Gençlik Kolları düzenlediği haftalık futbol turnuvaları ile, gençlik kollarını tamamlayan hemşeri dernekleri ile bir araya gelerek dostluk maçları yapıyor.

 

AK Parti Körfez ilçe Gençlik Kollarının geçtiğimiz haftalar başlattığı, hemşeri dernekleri ile halı saha maçları iki haftadır devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Körfez Amasyalılar Derneğinin gençlik kolları ile yapılan ve bu haftada Körfez Gümüşhaneliler Derneği ile yapılan halı saha maçlarında kazanılan dostluklar ile yoluna devam eden Körfez ilçe gençlik kolları, önümüzde ki haftalar da dostluk maçlarına, gençlik kollarını tamamlamış hemşeri dernekleri ile devam etmeyi hedefliyor.

 

Amaç; Birlik, Beraberlik

AK Parti Körfez ilçe gençlik kolları başkanı Yunus Emre Yıldırım başkanlığında düzenlenen futbol turnuvalarında iki maçını da kazanan AK Parti gençlik kolları, maçların amacının dostluğu, kardeşliği, karşılıklı sevgi ve saygıyı aşılamak olduğunu belirtti. Turnuva hakkında açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Yıldırım “ düzenlediğimiz futbol turnuvaları ile ilçemizde bulunan hemşeri dernekleriyle; kaynaşmayı ve dostluğumuzu arttırmayı hedefliyoruz. Düzenlediğimiz organizasyonlarla da gençlik kolları olarak her zaman sivil toplum kuruluşların yanında olduğumuz göstereceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat