Özdilek

Eğitim

Kordsa Global Geleceği “Güçlendirdi”

Yenilikçi güçlendirme teknolojileri dünya lideri Kordsa Global, Kandıra Kocakaymaz Köyü’nde bulunan bir ilköğretim okulunu, 80 kişilik ekibi ile onardı.

16 Ocak 2016 Saat: 23:03
Kordsa Global Geleceği “Güçlendirdi”
Kordsa Global Geleceği “Güçlendirdi”

Lastik güçlendirme pazarının dünya lideri olan ve bu deneyim ve gücünü inşaat güçlendirme ve kompozit ile güçlendirme pazarlarına da aktaran Kordsa Global, Kandıra Kocakaymaz Köyü’nde bulunan bir ilköğretim okulunu 80 kişilik ekibi ile onardı.

 

Kordsa Global, dünyadaki üretim tesislerinden üst düzey yöneticilerin katılımı ile her yıl gerçekleştirdiği “Global Liderler Zirvesi”ni, İstanbul’da gerçekleştirdi. Güçlendirme devi Kordsa Global, etkinlik kapsamında, geleceği güçlendirmek için bir ilköğretim okulunu yeniledi. Kordsa Global CEO’su Cenk Alper ve tüm üst düzey yöneticilerin dâhil olduğu yenileme çalışmaları ile ilköğretim okulu bahçesindeki prefabrik binanın tamamı onarılmış, öğrenciler için faydalı olabilecek yeni bölümler eklenmiş ve okul binasındaki mevcut konferans salonunu yeniden düzenlenmiştir. İlköğretim öğrencilerinin eğitim programlarına destek olması için, kütüphane, deney laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı yapılırken; spor ve dinlenme vakitleri için de spor odası, yemekhaneler ve dış alan spor alanları onarıldı. Anaokulu öğrencileri için ise bir uyku odası ve yemekhane yapılırken, oyun odası yeniden düzenlendi.

 

Taşımalı sistemle öğrencilerin eğitim gördüğü ilköğretim okulunun yenilenmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kordsa Global CEO’su Cenk Alper: “Kordsa Global olarak 42 yıldır tüm dünyaya hizmet veriyoruz. Bu proje ile güçlendirme teknolojisi lideri olarak, geleceğin de güçlenmesine katkıda bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ve benzer projeleri, dünyada faaliyet gösterdiğimiz diğer ülkelerde de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat