Özdilek

Güncel

KÖPEK KATLİAMI

Bir hayvanseverin kendi imkanları ile beslediği köpek çiftliğinde vahşet

1 Kasım 2012 Saat: 18:34
KÖPEK KATLİAMI
KÖPEK KATLİAMI

Gebze’de yaşanan köpek katliamı ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Bir haftada 6 köpeğin öldürüldüğü, 3 köpeğin yaralandığı bölgede, öldürülen kardeşinin başından bir an olsun ayrılmayan yavru köpek yürek burktu.

 

Banka emeklisi Tülin Boran’ın 6 yıldır Gebze`ye bağlı Tavşanlı Köyü`nde muhtarlığın kendilerine verdikleri boş arazide sahip ve sokaklardan toplanan  köpeklerini besliyordu. Kendi imkanlarıyla yaptıkları kulübelerde yaklaşık 100 köpeği barından hayvansever anne, fabrikalardan aldıkları yiyeceklerle köpekleri doyuruyordu. Köpeklerin bakımı için her türlü fedakarlığı yapan Tülin Boran ve kızı Hale Uğursal, arife günü 2 köpeğin tüfekle öldürüldüğünü, 3 köpeğin ise vurularak yaralandığını gördü.

 

Dün akşam ise yine aynı yerde bu kez 4 köpek otomatik tüfeklerle vurularak öldürüldü. Olaya tanık olan bazı köpeklerin psikolojileri bozulduğu hatta korkudan yürüyemedikleri öğrenildi. Olaya tanık olan bir köpeğin ise öldürülen kardeşinin başından bir an olsun ayrılmadığı görüldü.

 

Boş kovanları toplayıp olaya el koyan jandarma, köpek katliamcısının peşine düştü.

 

Olay yerine gelen Hayvan Hakları federasyonu yöneticisi Prof. Dr. Mirat Gürol, olayı büyük vahşet olarak nitelendirip büyük tepki gösterdi. Doğa ve Hayvan Hakları Temsilcisi Selda Mican’da köpeklerin katledilmesine tepki gösterirken, gördüğü manzara karşısında fenalık geçirdi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat