Özdilek

Aşayiş

Kontrolden çıkan TIR eve girdi

Kontrolden çıkan TIR eve girdi kot farkı olan 5 katlı Apartman Dairesinin 3. Katına çarptı .TIR şöförü hayatını kaybetti.

11 Ekim 2017 Saat: 11:14
Kontrolden çıkan TIR eve girdi
Kontrolden çıkan TIR eve girdi

Karamürsel İlçesi  Ereğli Mahallesi Kumyalı Caddesi üzerinde sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada Adem Özdoğan (38)idaresinde  bulunan  41 GB 992 plakalı TIR, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan TIR, önce D-130 Karayolu  üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna ait  demir korkulukları ezdi. Ardından  yoldan çıkara D-130 Karayolu kenarında bulunan ve kot farkı olan 5 katlı Apartman Dairesinin3. Katına girdi.Kaza sonrası büyük bir gürültüyle uyanan  apartman ve bölge sakinleri, kazayı görünce hemen  polis, 112 ve itfaiye ekiplerini aradı.  Kaza yapan TIR’ın  şoförü  Adem Özdoğan(35) isimli şahısın  duvar ile  kupa arasında sıkıştığı ve yaşamını yitirdiği tespit edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri  TIR  şoförünü sıkıştığı yerden   çıkarttıktan sonra  Karamürsel Devlet Hastanesinin Morguna kaldırdı.Feci kazada  TIR’ın girdiği dairede bulunanlardan ölen ya da yaralanan olmazken, Kazada yaşamını yitiren Adem Özdoğan'ın Gölcük ilçesinden Bursa'ya bir fabrikaya palet almaya gittiği öğrenildi.TIR’ın çarptığı daire sahibi Lokman Sarıgü ve bina sakinleri kaza esnasında büyük bir gürültü ve sallantı ile uyandıklarını deprem korkusu yaşadıklarını ifade etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat