Özdilek

Güncel

Kongre zamanı

Meslek Odaları ve esnaf odalarında kongreler süreci başlıyor. Elektrik mühendisleri Odası ile Mimarlar Odası Kocaeli Şubeleri’nin iki gün sürecek olağan kongreleri de bugün başlayacak.

11 Ocak 2014 Saat: 13:48

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ

Elektrik mühendisleri Odası (EMO) Kocaeli Şubesi’nin kongresi bugün saat 09.00’da Muhasebeciler Odası binasında başlayacak. 2740 üyenin oy hakkının bulunduğu kongrede seçimler yarın yapılacak. Seçimlerde  Mehmet Fidan, Lütfi Efil ve Necmi Özdemir’in başkan adayı olduğu üç listenin yarışması bekleniyor.

MİMARLAR ODASI

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin iki gün sürecek kongresi de bugün başlıyor. Kongre, bugün saat 13.00’de Mimarlar Odası’nın tarihi binasında başlayacak. Yarın aynı yerde yapılacak seçimlere,  Mevcut Başkan Cahit Arsal Arısal’ın tek aday olarak girmesi bekleniyor. Bugün ayrıca Çevre Mühendisleri Kocaeli İl Temsilciliğinde delege seçimleri yapılacak.

SERVİS ARAÇLARI ODASI

Esnaf odalarında da kongreler bu hafta sonu yapılacak. 2500 civarında üyesi ile ilimizdeki en büyük esnaf odalarından biri olan Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın kongresi, yarın saat 10.00’da Antikkapı’da başlayacak. Kongrede mevcut Başkan Ahmet Taşçı ile birlikte Süleyman Aygün ve Ali Titiz’in listeleri yarışacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat