Özdilek

Sağlık

KÖMÜRE ÇÖPLÜĞE İSYAN

Dilovası’nda son günlerde gündemden düşmeyen kömürcüler ile İZAYDAŞ çöplüğü, bu kez Gebze’de masaya yatırıldı. Bıkmadan usanmadan sorunun üzerine giden siyasi parti başkanları, DİLAŞ restorantta bir araya geldiler

19 Aralık 2012 Saat: 13:31
KÖMÜRE ÇÖPLÜĞE İSYAN
KÖMÜRE ÇÖPLÜĞE İSYAN

Önemli kararların alındığı bu önemli toplantıyı Saadet partisi Dilovası ilçe başkanı Ercan Oğuz organize ederken, toplantıya CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya, MHP İlçe başkanı Metin Uzunok, BDP ilçe Başkanı Alican kaya, DP eski ilçe Başkanı İrfan Ertürk ile Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Ahmet Uzun katıldı. AKP ilçe Başkanı ise toplantıya katılmadı.

KÖMÜR VE ADATEPE SIKINTISI

Toplantıda, en önemli gündem maddesi kömürcülerin kaldırılması olurken, 8 bin yıllık tarihi geçmişi olan Adatepe sınırları içinde olan arazilerin birileri tarafından satın alarak toplandığı, daha sonra sanayiye satılacağı kaygıları dile getirilerek, buranın SİT alanı ilan edilmesi çağrısı da tekrarlandı.

ÇÖPLÜK BÜYÜTÜLÜYOR

Dilovası çöplüğünün 2006 yılında kaldırılması gerekirken, 2016 yılına uzatıldığını, şimdi ise birkaç kat büyütülerek yerleşik hale getirilmek istendiğini ifade eden ilçe başkanları, bu kabul edemeyeceklerini vurguladılar.

BÜYÜK EYLEM KARARI

Siyasi parti ilçe başkanları 27 Ocak 2013 Pazar günü saat 12.00’de, Dilovası İZAYDAŞ çöplüğü önünde taleplerini dile getirmek ve protesto etmek için büyük bir miting yapmaya karar verdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat