Özdilek

Eğitim

KOMEK’TE DERS ZİLİ ÇALDI..!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren KO-MEK’te 2011-2012 yeni eğitim dönemi başladı. Halk Üniversitesi olarak adlandırılan KO-MEK bu yıl da kursiyerlerine en iyi şekilde eğitim vermeye devam edecek.

 

AYNI KARARLILIKLA EĞİTİM HİZMETİNE DEVAM.. 

Kurulduğu günden bu yana eğitim ağını sürekli genişleten KO-MEK, 8.yılında 40 kurs merkezine ulaştı. Bu zamana kadar 210 bin 217 kişiyi mezun eden KO-MEK, bu yılda 116 branşta binlerce vatandaşa eğitim hizmeti verecek.

KO-MEK YENİ YILA HIZLI GİRDİ..

2011-2012 eğitim dönemi açılışını yapan KO-MEK, birçok kurs merkezinde derslere başladı. Derslerin başlamasıyla birlikte KO-MEK kurslarına ilginin yoğun olduğu gözlendi. Eğitimin ilk günü olmasına karşın kursiyer ve usta öğreticiler birbirleriyle hemen kaynaştı.

ÜNİVERSİTELİLER SERTİFİKA İSTİYOR..

Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Kaan Fidan bilgisayar sertifikası alabilmek için KO-MEK bilgisayar kursuna katıldı. Fidan, ‘’Buradan alacağım sertifikanın ileride iş hayatında kolaylık sağlayacağına inanıyorum.  Böyle bir hizmetten hem de ücretsiz olarak yararlanmak büyük fırsat. Bu kurslara gelip iş bulan çok sayıda insan olduğunu biliyoruz. KO-MEK’in benim hayatımı da değiştireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu. Fidan, ücretsiz KO-MEK kursları için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da teşekkür etti.

HOCALARIMIZIN İLGİSİ ÇOK BÜYÜK..

Arslanbey’de ikamet eden Seda Akçay ise KO-MEK ailesine katılanlardan. Bilgisayar sertifikası almak için kurslara katıldığını ve kendisi için en iyi ortam olarak burayı seçtiğini bildiren Akçay, ‘’bu kursun bana yararlı olacağını düşünüyorum. Hocalarımızın ilgisi beklediğimden daha iyi, burada iyi bir eğitim dönemi geçireceğimi düşünüyorum’’dedi.

KO-MEK HERKESE IŞIK..

8 yıl önce faaliyete geçen KO-MEK, gencinden yaşlısına, ilkokul mezunundan üniversite öğrencisine kadar herkese hizmet vermeye devam ediyor. Bugüne kadar binlerce mezun veren KO-MEK, yeni dönemde de Kocaeli halkı için kaliteli eğitimin tek adresi olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat