Özdilek

Spor

Kombine fiyatları açıklandı

Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun sabah düzenlediği basın toplantısında son gelişmeleri değerlendirip, kombine kartlarla ilgili bilgiler verdi.

5 Temmuz 2013 Saat: 13:26
Kombine fiyatları açıklandı
Kombine fiyatları açıklandı

Kombineler salı veya çarşamba günü satışa çıkacak. Taraftarlar kale arkası kombinesini 50, maraton kombinesini ise 100 TL’ye alabilecek. Başkan Uzun hedeflerinin 5 bin kombine satışı olduğunu açıkladı. 

“BÜYÜK MESAFE KAT ETTİK”

Kocaelispor başkanı Nebil Uzun son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından dün sabah basın toplantısı düzenledi.  Uzun göreve geldikten bu yana büyük mesafe kat ettiklerini,  yaptıkları ziyaretlerde olumlu tepkiler aldıklarını, umut verici adımlar attıklarını belirtti. Uzun siyasilerden maddi beklenti içinde olmadıklarını sadece lojistik destek istediklerini, bu taleplerine olumlu cevap aldıklarını dile getirdi, özellikle İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın Kocaelispor’a pozitif enerji verdiğini vurguladı.

Nebil Uzun hayal taciri olmadıkları vurgusu yaptığı konuşmasında Kocaelispor’u hak ettiği yere taşımak için iş adamlarına seslendi. Uzun, işadamlarının verdikleri parayı vergiden düşebileceklerini hatırlattı.  Üyelere çağrı yapan Başkan Nebil Uzun “Üyelerimiz aidatlarını ödeyerek kulübe ciddi katkılar sağlayabilirler. Üyelerimiz gerektiği yerde uyarılarda bulunarak hatalarımızı düzeltmemize yardımcı olabileceklerine inanıyoruz” dedi. Uzun son günlerdeki olumlu gelişmelerin ardından yurt dışından da üyelik talepleri aldıklarını söyledi, “Almanya’nın Bochum kentinden, Makedonya ve Bosna Hersek’ten mail atıp üye olmak istediklerini bildiren Kocaelisporlular var. Bu durum hepimizi sevindiriyor” dedi.

Nebil Uzun üye aidatlarının tahsil edilmesi konusunda geçen dönem bazı sıkıntılar yaşandığına dikkat çekerek, “ Örneğin Mehmet Şefik Kanık’ta aidat borcu talep edilirken bazı yanlışlar yapılmış. Kendisiyle görüştüğümüzde bize Kocaelispor’a küskün olduğunu söyledi. Bu şekilde küstürülmüş başka isimler de var. Amacımız Mehmet Şefik Kanık ve onun gibi üyeleri tekrar Kocaelispor’a kazandırmak” dedi. 

Başkan Nebil Uzun yeni sezonun kombine kartlarının hazır olduğunu, önümüzdeki hafta salı veya çarşamba günü Fethiye Caddesi’nde ve kulüp binasından satışa sunacaklarını açıkladı. Uzun kombine kart fiyatlarını da açıkladı. Protokol tribünü kombinesi 1000 TL., Numaralı B tribün kombinesi 400 TL, VİP tribün kombinesi 500 TL’den satılacak. Taraftarların en çok ilgi gösterdiği Maraton tribünün kombine ücreti 100 TL,  kale arkası tribünün kombinesi ise 50 TL olarak açıklandı. Başkan Uzun hedeflerinin 5 bin tane kombine satışı olduğunu söyledi.

Farklı branşları aktif hale getireceklerine değinen Başkan Nebil Uzun, bayan basketbolda iddialı olduklarını, bu sezon şampiyonluğu hedefleyerek kente eski günlerdeki gibi 1. Lig heyecanı yaşatmak istediklerini ifade etti. Nebil Uzun önemli organizasyonların ilimize verilmesiyle ilgili önümüzdeki günlerde Basketbol Federasyonu’na talepte bulunacaklarını sözlerine ekledi. Uzun ayrıca su kayağı branşını açacaklarını, Milli takım antrenörlerinden Özgür Yalçın ile anlaştıklarını açıkladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat