Özdilek

Güncel

Köken,vatandaşlarla sabah namazında buluşuyor

Kandıra’nın güler yüzlü genç Belediye Başkanı Ünal Köken, çalışmalarında hemşehrileri için gece gündüz emek veriyor.

30 Ocak 2018 Saat: 04:28
Köken,vatandaşlarla sabah namazında buluşuyor
Köken,vatandaşlarla sabah namazında buluşuyor

Hafta içi mesaisinin dışında hafta sonunu da vatandaşlarla birlikte sabah namazıyla karşılayan Başkan Köken, Dalca mahallesini ziyaret etti.

Hafta sonu mahalle ziyaretlerinde Dalca’da hemşehrileriyle birlikte sabah namazı kılan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Mahallelerimizdeki ihtiyaçların kısa süre içinde giderilmesi ve sizlerin taleplerinin karşılanması için ekiplerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz dedi.

 Yol yapım onarım ve stabilize yol hizmetlerinin dışında bir çok farklı alanda vatandaşa hizmet ulaştırmaya çabalayan Belediye ekipleri, ilçedeki tüm noktalara ulaşmayı hedefliyor.

Günün erken saatlerinde merkez mahallelerini gezerek incelemelerde bulunduklarını anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini vurguladı. Başkan Ünal Köken, ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın yaptığımız çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat