Özdilek

Güncel

Köken, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

27 Nisan 2018 Saat: 07:59
Köken, Sanayi Esnafıyla Buluştu
Köken, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Esnafları ziyaret eden Başkan Ünal Köken, sohbet edip talepleri dinleyerek Kandıra’nın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını vurguladı.

Başkan Köken’nin Ziyaret Programları Sanayi Esnafını  Memnun Ediyor

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Ünal Köken, herkesin ilgisiyle karşılanıyor. Çalışmaları arasında ziyaret programlarına önem veren Başkan Köken, esnafları dinledi,  hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Bilgilendirme ve istişare toplantılarımızda vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluşuyor, ilçemizin durumunu, belediyemizin yaptığı ve yapacağı projeleri konuşuyoruz diyen Başkan Ünal Köken’i dikkatle dinleyen Kandıralı esnaflar, birlik ve beraberlik içinde ilçemizin gelişmesine yönelik yapılacak projeleri destekliyoruz  dedi. 

Kandıra’nın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yapımı süren projelerimizin tamamlanmasıyla ilçemiz büyük yeniliklere kavuşacak ifadelerini kullandı.

Esnaflardan Başkan Köken’e Teşekkür

Esnafımızın isteklerini dinlemek, sorunlarını çözmek adına yaptığımız ziyaretlerimiz sürecek diyen  Başkan Ünal Köken, yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Kandıra’mız hizmetin en iyisine layık olduğu için hep birlikte yaptığımız ve yapacağımız proje ve çalışmalarda ilçemize katkı sunacağız dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Kandıralı esnaflar, Başkan Köken’nin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek teşekkürlerini sundular.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat