Özdilek

Güncel

Köken, Pınarlı Mahallesinde Vatandaşı Dinledi”

Gidilmek mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, her hafta yaptığı ziyaret programlarına ara vermeden devam ediyor.

14 Şubat 2018 Saat: 15:29
Köken, Pınarlı Mahallesinde Vatandaşı Dinledi”
Köken, Pınarlı Mahallesinde Vatandaşı Dinledi”

Pınarlı mahallesinde hemşehrileriyle buluşan Başkan Ünal Köken, mahalle sakinlerinden vefat eden Selami Gündüz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Hemşehrilerinin iyi gününde kötü gününde de yanında olan Başkan Köken, okunan Kuran-ı Kerim tilavetinde dua etti.

Akşam mesaisini Pınarlı mahallesinde geçiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Sizlerin bir derdi var ise bizler onları çözmek için gecemizi gündüz edeceğiz. Yardımlaşma ve hoşgörü zihniyetimizi asla yitirmeyeceğiz. Kandıra’mız her insanın aradığı sakin ve huzurlu bir yaşamın adresi. İlçemize sahip çıkmak bizlerin görevi dedi.

Başkan Ünal Köken’e tam destek veren hemşehrileri kaliteli ve güler yüzlü hizmetten memnun olduklarını ifade ederek teşekkürlerini iletti

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat