Özdilek

Güncel

Köken, Pınardüzü Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu”

Mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Pınardüzü mahallesindeydi.

13 Şubat 2018 Saat: 16:10
Köken, Pınardüzü Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu”
Köken, Pınardüzü Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu”

Ekibiyle birlikte mahalle halkının istek ve ihtiyaçlarını bir bir not alan Başkan Köken, hizmet sevdamız birlik ve beraberlikle sürecek dedi.

 Kandıra’nın tüm noktalarına ulaşan ve ziyaretlerini sıklaştıran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Pınardüzü mahallesinde hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. İlçede hayata geçen proje ve çalışmaların anlatıldığı ziyarette vatandaşlar da beklentilerini ve isteklerini dile getirdi.

Vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla onlarla istişareler yapmayı önemseyen Başkan Ünal Köken, günün her saatinde hemşehrilerimize bir telefon kadar yakınız dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür eden Pınardüzü mahallesi sakinleri , Kandıra Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek  Başkan Köken’e çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat