Özdilek

Güncel

Köken, Personeliyle Motivasyon Programında Buluştu”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle motivasyon programında bir araya geldi.

21 Aralık 2017 Saat: 12:16
Köken, Personeliyle Motivasyon Programında Buluştu”
Köken, Personeliyle Motivasyon Programında Buluştu”

Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle sayısının çok olmasıyla hizmet alanının genişlediğini vurguladı.

Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü en önemli birimlerimiz arasında. Bir binanın temeli ne kadar önemliyse Belediyemizin de Temizlik İşleri birimi o kadar önemli diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, görevlerimizi ilçemizi severek ve ona sahip çıkarak sürdüreceğiz dedi.

Başkan Ünal Köken: “Başarının anahtarını birlik beraberlik ve motivasyon olarak görüyoruz.”

 İlçemizde en iyi hizmeti verme mücadelemiz tüm personelimizle devam ediyor diyen Başkan Köken, özverili çalışmalarından dolayı da tüm personele teşekkür etti.

 Motivasyonu arttırmak amaçlı bir araya gelinen kahvaltı programında personeli de dinleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Köken’e personeli düzenledikleri birlik beraberlik programı için de teşekkürlerini iletti. Azim ve özveriyle Kandıra için çalıştıklarını anlatan Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Personeli, motivasyonu arttırıcı programlardan dolayı da memnun olduklarını dile getirdi.

Tüm personelimizin yanındayız çalışmalarımızı hep birlikte el ele vererek arttıracağız şeklinde konuşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, personelin çalışma azmini arttıracak, ilçeyi en iyi noktaya taşıyacaklarını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat