Özdilek

Güncel

Köken, Mevlit-i Şerif Programında Tüm Şehitlerimize Dua Etti”

Geçtiğimiz yıllarda Kayseri'deki hain saldırıda şehit düşen Abdul Samet Özen için Süllü mahallesinde düzenlenen mevlit programına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken katıldı.

12 Şubat 2018 Saat: 14:02
Köken, Mevlit-i Şerif Programında Tüm Şehitlerimize Dua Etti”
Köken, Mevlit-i Şerif Programında Tüm Şehitlerimize Dua Etti”

. Tüm şehitlerimizin ruhlarına Kuranı Kerim okuyan Başkan Köken, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum dedi.

Şehit Piyade Er Abdulsamet Özen’in Süllü mahallesindeki mevlit programına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken’le birlikte katıldı. Vatan uğruna canını veren tüm şehitler için de dualar okunmasına vesile olan mevlit programında Kuran-ı Kerim okuyan Başkan Köken, vatan savunmasında gözlerini kırpmadan canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi ve onların aziz hatıralarını rahmet ve minnetle andıklarını vurguladı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken mevlit programı esnasında şehit ailesini bir an olsun yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı, onlarla birlikte dualar etti.

 Şehitlerimizin emanetleri olan değerli ailelerine sahip çıkmayı da sürdüreceklerini belirten Başkan Ünal Köken, şehit kardeşimiz Abdülsamet Özen’i ve vatanımız uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun dedi.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat