Özdilek

Ekonomi

Köken, Meclis üyesi Can’ın dükkanının açılışını yaptı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Partisinin Belediye Meclis Üyesi Orhan Can’ın dükkan açılışını gerçekleştirdi.

14 Mart 2016 Saat: 15:31
Köken, Meclis üyesi Can’ın dükkanının açılışını yaptı
Köken, Meclis üyesi Can’ın dükkanının açılışını yaptı

Köken, "esnafımız ne kadar çok gelişir ve büyürse bölgenin kalkınması, büyümesi hız kazanır" diyerek sözlerine başlayan Başkan Ünal Köken, dualarla kurdeleyi kesti ve bol kazançlar diledi.

Ekonomik ve sosyal kalkınmanın sağlanması ve sürdürülmesi, milli gelirin  dengeli biçimde dağıtılması gerektiğini belirterek  esnaflığın önemine vurgu yapan Başkan Köken,  ekonomiye esnaflarımız tarafından yapılan  katkı, işsizliğin azaltılması, istihdamın ve üretimin arttırılmasına büyük katkı sağlıyor dedi. Sözlerini bunun yanı sıra esnaflarımızın katkısı,  değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlayan yapısıyla da toplumsal açıdan vazgeçilmez olduğunu ifade etti.

Emeğini alın teriyle yoğuran esnaf kardeşlerimizin  ülke kalkınmasına sağladığı istihdamla işsizliğin de önüne geçilebileceğini belirten Başkan Köken,  değişen ekonomik dengeleri çok çabuk ve kolay tolere ederek bölgeler arasındaki büyümeye hızla katkı sağlanabileceğini  vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat