Özdilek

Güncel

Köken, Mahalle Ziyaretleriyle Çalınmadık Kapı Bırakmıyor”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmıyor.

6 Şubat 2018 Saat: 17:45
Köken, Mahalle Ziyaretleriyle Çalınmadık Kapı Bırakmıyor”
Köken, Mahalle Ziyaretleriyle Çalınmadık Kapı Bırakmıyor”

Gerçekleştirdiği ziyaretler ile  96 mahallesi bulunan Kandıra’nın her karışına ulaşmayı hedefleyen Başkan Köken, ziyaret programlarını Kıncıllı Mahallesiyle sürdürdü.

Vatandaşların sıcak karşılaması ile ziyaretine başlayan Başkan KÖKEN, karşılamanın ardından vatandaşlarla sohbet ederek istek ve talepleri dinledi.  Ardından ekibi ve vatandaşlarla birlikte bölgede incelemelerde bulunarak tespit edilen  ihtiyaçları not aldı.

 Ziyareti esnasında bölgede yaşayan vatandaşlarla birebir görüşen Başkan KÖKEN, sohbet havasında geçen bu görüşmelerde mahalle halkının ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 

Vatandaşlar Başkan Ünal KÖKEN’in kendilerini bu şekilde ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti  ifade ederek, Başkan KÖKEN’e çok teşekkür etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN Kandıra’nın her yerinde gerçekleştirmek istediği bu ziyaretler ile vatandaşlarla daha yakın bir diyalog imkanı sağladıklarını, eksik ve ihtiyaçların yerinde ve zamanında belirlenmesinin belediye olarak sunulacak hizmetin kalitesini arttırdığını ifade etti.

Ziyaret programlarını Kandıra’da gidilmedik mahalle kalmayıncaya kadar sürdürmek istediklerini belirten Başkan Ünal KÖKEN, hedeflerinin kapısı çalınmadık, hali hatırı sorulmadık vatandaş kalmaması olduğunu, bu hedefi gerçekleştirinceye kadar da ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat