Özdilek

Güncel

Köken, Hasta Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hasta ziyaretlerini sürdürüyor.

26 Aralık 2017 Saat: 08:36
Köken, Hasta Ziyaretlerini Sürdürüyor
Köken, Hasta Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çakırcaali mahallesinde Seyit Mehmet Uzcan, Rafet Yıldız, Enver Aydemir ve Recep Altınay’ı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ünal Köken, hastaların sağlık durumlarıyla yakından ilgilendi.

Kültürümüzde hasta ziyaretlerinin yeri büyüktür diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bu değerlerimizi önemsiyoruz. Mahallerimizdeki hemşehrilerimizi ziyaret ederek büyüklerimizin hayır dualarını almanın da yerini hiçbir şey dolduramaz dedi. Ziyaretlerine Çakırcaali mahallesiyle devam eden Başkan Ünal Köken, bir akşamda dört ayrı evde hasta ziyaretinde bulundu. Güler yüz ve hoş sohbetle karşılanan Başkan Ünal Köken’i gören hemşehrileri de yapılan ziyaretlerden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bizlere emeği geçen büyüklerimizi ziyaret etmek, onlarla yakından ilgilenmek en büyük görevlerimiz arasında diyerek sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat