Özdilek

Güncel

Köken, Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerini Ziyaret Etti”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken’le birlikte Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerini ziyaret etti.

19 Şubat 2018 Saat: 11:17
Köken, Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerini Ziyaret Etti”
Köken, Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerini Ziyaret Etti”

    Kursiyerlerle bir araya gelerek kurs hakkında bilgi alan Başkan Ünal Köken, kurslara verdikleri desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Kandıra bezinden yapılan birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerin ortaya çıkması için yıl boyunca çalışan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerini Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ziyaret etti.  Ziyaretleri sırasında kursiyerlerden gelen talep ve istekler doğrultusunda notlar alan Başkan Ünal Köken, tüm istek ve taleplerin imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini belirtti.  Başkan Köken  ve eşi daha sonra Halk Eğitim Merkezinde verilen kurslar hakkında kurs eğitmeni Serap Ertaş’la sohbet etti.

Gösterilen misafirperverlik ve oluşturdukları sıcak ortam için kursiyer ve eğitmenlere teşekkür eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e  güzel ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyaretlerde kursiyerler de hazırladıkları hediyeyi takdim etti. Kandıra’nın geçmişten günümüze taşınan değerlerine sahip çıkacaklarını anlatan Başkan Ünal Köken, kurslara katılımların meslek kazanma ve sosyalleşme gibi bir çok kazanımı olduğunu belirtti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat