Özdilek

Siyaset

Köken, Gece mesaisini mahallelerde geçiriyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gece mesaisini ekibiyle birlikte mahallelerde vatandaşla geçiriyor.

23 Ocak 2018 Saat: 02:34
Köken, Gece mesaisini mahallelerde geçiriyor
Köken, Gece mesaisini mahallelerde geçiriyor

Ekibiyle birlikte her hafta mahalleleri ziyaret ettiklerini vurgulayan Başkan Köken, zamanı hizmete çeviren sosyal belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizlerden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda gecemizi gündüz edip çalışacağız dedi.

Kandıra’nın genç, dinamik ve çalışkan Belediye Başkanı Ünal Köken, hizmetlerin kaliteli ve hızlı bir şekilde ulaşması konusunda ekip olarak canla başla çalıştıklarını anlattığı Eğercili mahalle ziyaretinde hemşehrilerinin ilgisiyle karşılandı.

Kandıralıların ilçemizin sakini değil sahibi olduğunu göstermek için hemşehrilerimizle sık sık buluşarak fikirlerine başvuruyor, talep, görüş ve önerilerini yerinde dinliyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e tam destek veren Kandıralı hemşehrileri,verilen hizmetten memnun olduklarını belirttiler.

Merkezine insanı koyan projelerimizle “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışını önemsiyoruz. Şehrimizi modern, sağlıklı ve yaşanabilir haliyle gelecek nesillere el birliği ile taşıyacağız şeklinde konuşmalarını sürdüren Başkan Köken, hemşehrilerinin yanında olmayı sürdüreceğini ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat