Özdilek

Siyaset

Köken, Aygün'ü ağırladı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ü ağırladı

28 Aralık 2017 Saat: 12:33
Köken, Aygünü ağırladı
Köken, Aygün'ü ağırladı

İlçede bir dizi ziyarette bulunan Başkan Köken ve Kocaeli Milletvekili Aygün, Türkiye muhtarlar derneği Kandıra şubesinde muhtarlarla bir araya geldi, ardından Ziraat Odası Başkanı Kemallettin Er’i ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Gödek’i ziyaret etti.

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kandıra’yı ziyaret etti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in ağırladığı Aygün, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Köken ve Milletvekili Aygün’ün ilk durağı Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi  ile Kandıra Muhtarlar derneği oldu. Vatandaşlarla köprü kurmada ve onların taleplerini aktarmada büyük rol oynayan muhtarlarımızla sık sık istişarelerde bulunuyoruz diyen Başkan Köken, mahallelerimizdeki hizmetler hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekil alıyor dedi.

Buradaki ziyaretlerinin ardından ise  Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er ve Esnaf Sanatkarkar Odası Başkanı Ahmet Gödek’e ziyaret yapıldı.

İlçedeki hizmetlerin hızlı bir şekilde sürdürülmesine önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kurumlar arası iletişimin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinin hizmetler bazında da büyük getirileri olduğunu ifade etti. Kurumlar arası birlik ve beraberliğin sağlanması için çalışan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’le birlikte Ayhan Midilli’yi geçirdiği ameliyat sonrası evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretlerden sonra Çarşı mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, onların Kandıra’ya dair fikirleri ve taleplerini dinledi.

 

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat