Özdilek

Siyaset

Köken, Ankara'dan Döner Dönmez Vatandaşlarla Buluştu

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ankara ziyaretleri dönüşünde ayağının tozuyla mahalle ziyaretlerinde bulundu.

2 Şubat 2018 Saat: 11:37
Köken, Ankaradan Döner Dönmez Vatandaşlarla Buluştu
Köken, Ankara'dan Döner Dönmez Vatandaşlarla Buluştu

Hemşehrileriyle Sarıahmetler Ramazanpaşalar merkez camisinde namaz kılan Başkan Köken, ardından Sarıahmetler mahalle muhtarı Muhterem Öztekin’in yeni evlenen oğulları Cihan Öztekin ve eşini evlerinde ziyaret ederek tebrik etti.

Kandıra’nın genç ve çalışkan Belediye Başkanı Ünal Köken, Ankara ziyareti dönüşünün hemen ardından mahalle ziyaretlerine devam etti. Vatandaşlarımızın isteklerini dinleyerek hizmetlerimizi şekillendiriyoruz diyen Başkan Köken, Sarıcaahmetler Mahallesindeydi. Ayağının tozuyla hemşehrileriyle buluşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çalışmaların değerlendirmesini yaptı. İlçedeki projelerin kısa sürede, bir çok farklı alanda tamamlandığını anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın her alanda gelişmesi için canla başla çalıştıklarını vurguladı.

Hemşehrileriyle Sarıahmetler Ramazanpaşalar merkez camisinde namaz kılan Başkan Köken, mahalle sakinlerinden Cihan Öztekin’i evlerinde ziyaret etti. Yeni evlenen genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Ünal Köken, evliliğin temelinde sevgi ve saygı olduğunu söyleyerek gençlere bunu korumaları konusunda öğütler verdi. Belediye Başkanı Ünal Köken’in ev ziyaretlerinden dolayı memnun olan çift, desteklerinden ve güler yüzlü sohbetinden dolayı Başkan Köken’e teşekkürlerini iletti.

 

 

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat