Özdilek

Siyaset

Köken, 24 Haziran Seçimlerindeki Çalışmaları Değerlendirdi”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinde son hafta değerlendirme toplantısına katıldı.

18 Haziran 2018 Saat: 17:18
Köken, 24 Haziran Seçimlerindeki Çalışmaları Değerlendirdi”
Köken, 24 Haziran Seçimlerindeki Çalışmaları Değerlendirdi”

Toplantıya  Başkan Köken, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimi ev sahipliği yaptı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleriyle ilgili yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Kandıra’da birlik ve beraberliği görmek bizi daha da mutlu ediyor. Başta Başbakan Yardımcımız ve milletvekili adaylarımız olmak üzere sahanın her yerinde olduklarını vurgulayan Başkan Ünal Köken, mahallelerimizdeki inceleme çalışmalarımızı sıklaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kısa sürede tamamlamak için  üzerimize düşeni yapma çabası içerisindeyiz dedi.

Öncellikle bu seçimin sadece milletimiz için değil, dünya mazlumları için de hayırlı olmasını dileyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,   Türkiye'deki büyüme, teknolojik anlamdaki gelişmeler kalkınmalar hızla devam ettiği süre içerisinde ülkenin gelişiminde büyük değişikler yaşanacağını anlattı.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat