Özdilek

Siyaset

Köken, 2017 Yılının Değerlendirdi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ekibiyle birlikte Bolu’da 2017 yılının değerlendirmesini yaptı.

8 Ocak 2018 Saat: 10:31
Köken, 2017 Yılının Değerlendirdi
Köken, 2017 Yılının Değerlendirdi

2017’nin yorgunluğunu atan Başkan Köken birim müdürlerinin yaptığı sunumlarla yıl boyunca yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde dinledi.

2017 yılının hizmet yılı olduğunu vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda 2017 yılında Kandıra Belediyesi olarak yaptıkları tüm hizmet ve çalışmaları değerlendirdi. Başkan Köken, Bolu’da gerçekleştirilen toplantıda hem 2017’nin değerlendirmesini yaptı,  hem de 2018’in hedeflerini belirledi. Kandıra’nın 96 mahallesinde de ayrı ayrı çalışmaların sürdüğünü, yol yapım ve onarım hizmetleri başta olmak üzere gençlerin ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni projelerin de geliştirildiğini anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 2018 yılında hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Motivasyonun başarıyı arttıran en önemli faktörler arasında yer aldığını ifade eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Belediye personellerimiz ve birim müdürlerimizle bir araya gelerek çalışmalarımızın değerlendirmesini yapıyor ve eksik olan noktaların kısa sürede tamamlanmasını sağlıyoruz dedi. Gelişen ve her geçen gün büyüyen bir ilçe olan Kandıra’da hizmet etmekten dolayı gurur duyduklarını söyleyen Başkan Köken, hem ekibimizle hem de birim müdürlerimizle yaptığımız iştişarelerin ardından çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat