Özdilek

Ekonomi

KOİDER stant açtı,halk eğlendi

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile kent meydanına kurulan KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali, 21-22 Mayıs tarihlerinde İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi.

25 Mayıs 2022 Saat: 09:15
KOİDER stant açtı,halk eğlendi
KOİDER stant açtı,halk eğlendi

KOİDER stant açtı,halk eğlendi

KOİDER üyelerinin ticari ilişkilerini geliştirmek için Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği tarafından her yıl düzenlenen KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali bu yıl 3. kez gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıda bulunduğu festivalde dopdolu bir program vardı. Onlarca farklı firmanın stand açtığı festivalde, bando gösterisi, kahve workshopu, yarışmalar, defileler, dans gösterileri ve konserler gerçekleştirildi.

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, eşi Figen Büyükakın ile birlikte stantları gezerken yaptığı konuşmada kadın girişimciliğinin önemine vurgu yaptı. Bu tarz etkinliklerin mümkün olduğu kadar bu mekanda yapılmasına devam edeceğini belirtti.

 

KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz ise yaptığı konuşmada, 2017 yılında kurulan şehrimizin iş hayatında girişimci veya yönetici olarak var olan iş kadınlarından oluşan KOİDER’in, kadınların güçlerini birleştirerek birbirine ve topluma fayda sağlayacak çalışmalar yürütmek kadının toplumsal statüsünü güçlendirmek hedefiyle hareket ederek bu kısa zamanda birbirinden değerli projeler üretmeyi başardığını belirtti.

 

Birbirinden başarılı iş kadınlarının sahibi oldukları Nico Burger, Ötebery, İnci Balık, Rog Coffee, Nutat Çikolata, AYD Snack, Çınaraltı Künefe, Patisserie Nebiyye, AYD Home Design, Leda İlk Yardım Sağlık Eğitim ve Danışmanlık, Leda Fizyorom, Rimini Optik, Özge Optik, Özel E.L.M. Polikliniği, Bravo Yapım & Organizasyon, Yataş Bedding Arastapark, NBA Clinic, Ayşe Sayan Organizasyon, Hokka Atelier & Designer, Diarossa Perfüme, Atakent Cihan Hastanesi, Kalben Derneği, Komek Sepeti gibi firmaların stand açtığı festivalde kent meydanı ziyaretçi akınına uğradı. Alışveriş standlarında festivale özel indirimler sunuldu ve yapılan yarışmalar ile katılımcılara onlarca hediye takdim edildi. Ayrca KOİDER tarafından açılan bir çadırda sosyal sorumluluk projeleri için ayrılan 2 farklı stand vardı. Birinde SMA Tip 1 hastası olan Barkın’ın tedavisi için “SMA değil Barkın kazansın” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek toplanırken, aynı çadırda Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği (KALBEN) için bağışlanan ikinci el ve sıfır kıyafetlerin satışı yapılarak elde edilen gelir ile, KALBEN derneğine de yardım yapılmış oldu.

 

Farklı sektörlerden her biri kendi alanında başarılı iş kadınlarının satış yaparak ticaretini geliştirdiği festivalde, tüm standların ortak memnuniyeti elde ettikleri gelirin yanı sıra kent meydanında toplanan binlerce kişi sayesinde büyük bir reklam çalışmasına imza atmış olmalarıydı. Hem alışveriş hem eğlencenin olduğu KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali’nde 21 Mayıs Cumartesi akşamı ünlü sanatçı Emre Kaya festivalde sahne aldı. İzmitlilerin akın ettiği konserde Emre Kaya sevilen şarkılarını seslendirdi. Vatandaşlar da zaman zaman şarkılara eşlik edip telefonlarının ışıkları ile konser alanında renkli görüntüler oluşturdu. 22 Mayıs Pazar akşamı ise Dj Ali Taş sahnedeydi. 90’ların sevilen şarkıları ile vatandaşları eğlendirirken sahnede yaptığı Showlarla da büyük alkış topladı. Her iki sanatçıya dernek yönetimi tarafından çiçek takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat