Özdilek

Vefat Edenler

Köfteci Ferruh’a Veda

İzmit’in esnaflı köfteci Ferruh’a veda eden İzmitliler Öven’i sonsuzluğa uğurladılar

17 Kasım 2016 Saat: 16:08
Köfteci Ferruh’a Veda
Köfteci Ferruh’a Veda

Ferruh Öven (75) evinde aniden yere düşmesi sonucu özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Mide rahatsızlığı sebebiyle reflü sıkışması yaşayan Köfteci Ferruh bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altındaydı. Öven, tedavi gördüğü hastanede doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

İzmit’in eski esnaflarından olan ve kebapçı Fettah olarak tanınan Fettah Öven’in oğlu olan Ferruh Öven, evli ve 1 çocuk babasıydı. İzmit Karabaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:160/1 adresinde ikamet eden Ferruh Öven’in cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından Fevziye Camiine getirildi. Öven’in eşi, Şeyda Öven, oğlu Emir Öven, bacanağı Özcan Irmak ve yakınları taziyeleri kabul etti. Aileye başsağlığı dileyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHPli eski yöneticiler, İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Öven’in ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Öven’in cenazesi Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat