Özdilek

Turizm

Kocaman, bayramlar sevgi ve paylaşmaktır

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gölcük Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, bayramların sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleşeceğini göstermek açısından çok özel günler olduğunu vurguladı. Kocaman, “Yardımlaşmanın, daha mutlu ve güzel günlere el ele, gönül gönüle ulaşma arzularının tazelendiğine inandığımız mübarek Kurban Bayramı’nın Milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Gölcük Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman,mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik, beraberlik ve sevgi hissinin doruğa çıktığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.

Yoksullarımızı, ihtiyacı olanları hatırlamayı öngören, imkân sahibi olanların, olmayanlarla paylaşmasının esas alındığı Kurban Bayramı, insani değerler açısından çok yüce anlamlar taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına, barış ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirecek Kurban Bayramı’nın büyük Milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat