
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara özel harem-selamlık plaj Karamürsel Ereğli’de açıldı.
Daha önce bu karara tepki gösteren vatandalar ve STK lara ragmen plaj açıldı .Simdi ise deniz ve Güneşin keyfini çıkaracak deniz severler bekleniyor.
AHŞAP PERDELERLE ÇEVRİLİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli sahilinde yapılan plajın çevresi 140 metre uzunluğunda ahşap perdelerle çevrildi.
KADINLARDANPERSONEL OLUŞUYOR
İçerisinde 2 adet duş alma birimi, 8 adet soyunma kabini, 20 adet güneşlik ve 70 adet şenzlong bulunan plaja 650 metreküp deniz kumu ilavesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan plajda denize girenlerin can güvenliğini sağlamak için bayanlardan oluşan cankurtaran, sağlık görevlisi ve güvenlik personeli bulunuyor.
AHŞAP PERDE SEZON BİTİNCE KALDIRILACAK
Öte yandan plaj için konulan portatif ahşap perdeler yaz sezonu bitince toplanıp kaldırılacak ve gelecek yaz mevsiminde yeniden monte edilecek.