Özdilek

Eğitim

Kocaelispor’un şanslı taraftarları Yordanov ile buluştu

2.Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nda üç soru bilerek Kocaelispor efsanelerinden biriyle buluşma hakkı kazanan Tunahan Özbek ve Semih Yılmaz, Aleksandar Yordanov Aleksandrov ile Gülümse Kafe’de kahvaltı yaptı. KOCAELİ (İGFA) - İzm

16 Ağustos 2021 Saat: 13:05
Kocaelispor’un şanslı taraftarları Yordanov ile buluştu
Kocaelispor’un şanslı taraftarları Yordanov ile buluştu

2.Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nda üç soru bilerek Kocaelispor efsanelerinden biriyle buluşma hakkı kazanan Tunahan Özbek ve Semih Yılmaz, Aleksandar Yordanov Aleksandrov ile Gülümse Kafe’de kahvaltı yaptı.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in davetlisi olarak İzmit’e gelen Kocaelispor efsanesi Aleksandar Yordanov Aleksandrov, bu akşam Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da saat 20.00’de başlayacak olan 2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nın finali öncesi hayranı olan iki Kocaelispor taraftarıyla Gülümse Kafe’de bir araya geldi.

Yarışmanın eleme etabına katılan ve burada 3’er soruya doğru yanıt veren Tunahan Özbek ve Semih Yılmaz, Aleksandar Yordanov Aleksandrov ile tanışma ve kahvaltı yapma imkanı buldu. Uzun zaman sonra yeniden İzmit’e ayak bastığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Aleksandar Yordanov, “18 yıl sonra İzmit’e geldim ve şöyle baktığım zaman birçok şey değişmiş. Ancak öncesine göre çok daha güzel olmuş İzmit. Yeniden burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Davet içinde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı programı ile ilgili de konuşan Yordanov, “Bugün burada olan genç taraftar arkadaşlarımızla güzel vakit geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  Hayranı oldukları Kocaelispor efsanesi Aleksandar Yordanov Aleksandrov tanışarak kahvaltı yapma imkanı bulan isimlerden Semih Yılmaz da, “2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nın elem etabına katıldım ve burada 3 soruya doğru yanıt verdim. Ödül olarakta bugün Yordanov ile bir araya geldik. Bize bu imkanı sunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltıda yer alan bir diğer isim Tunahan Özbek ise, “Kocaelisporlu bir genç olarak Aleksandar Yordanov ile buluştuğum için çok mutluyum. Emeği geçene herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat