Özdilek

Spor

Kocaelispor sıkı hazırlanıyor

Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayan Kocaelispor günü tek antrenmanla geçirirken, ameliyatın ardından iyileşme sürecindeki Burak Süleyman’da antrenmanda yer aldı

18 Ocak 2018 Saat: 23:33
Kocaelispor sıkı hazırlanıyor
Kocaelispor sıkı hazırlanıyor

Yaklaşık 1 buçuk aylık aranın ardından Pazar günü İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor müsabakası ile sezonun ikinci yarısına başlayacak olan temsilcimiz Kocaelispor, büyük önem verdiği maç öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Önceki gün 17 Ağustos Stadı’nda yaklaşık 1 saat süren antrenmanda bir araya gelen Yeşil Siyahlılar, hafif bir çalışma ile günü tamamladı.

 Moraller iyi

Hafta başından beri Sultanbeyli maçına sıkı hazırlanan temsilcimiz Kocaelispor, teknik patron Galip Gündoğdu’nun klasikleştirdiği toplantı ile başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra ikili ve üçlü gruplar halinde dağılarak serbest düz koşu yaptı. Ardından koşuya eklenen parkurlarla istasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, yarım saat süren yarı sahada mini maç ile sona erdi. Oldukça istekli moralli görünen futbolcular, teknik heyeti memnun etti.

 Program netleşti

Sultanbeyli Belediyespor maçına odaklanan Yeşil Siyahlıların haftalık programının yanı sıra kamp programı da netleşti. Buna göre temsilcimiz dün çift antrenman yaparken bugün ve yarın 11.30’da, Cuma günü 15.00’te ve Cumartesi günü 11.30’da bir çalışma daha gerçekleştirerek hazırlılarını tamamlayacak ve El Garden Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat