Özdilek

Siyaset

Kocaelispor için İzmit büyük yürüyüşe hazır

Kocaelispor taraftar grubu Hodrimeydan yayınlamış olduğu mesajda tüm kenti 22 Mart'taki yürüyüşe davet etti.

20 Mart 2014 Saat: 13:59
Kocaelispor için İzmit büyük yürüyüşe hazır
Kocaelispor için İzmit büyük yürüyüşe hazır

Kocaelispor, İzmit'i tüm Türkiye'ye tanıtan Kocaeli'nin en büyük sembolü ve aynasıdır. İzmit, Kocaelispor sayesinde tanınmıştır. Kocaelispor bu kentin sadece spor kulübü değil, kalbi ve yaşam kaynağıdır. Kocaelispor olmadıktan sonra İzmit, yaprakları olmayan kuru bir ağaca benzer. Kocaelispor depremde bu halkın yüzünü güldürebilen tek tesellisi olmuştur.

 

Kocaelispor'un durumu derinden üzüyor

Kocaelispor'umuz 90'lı yılların başında 3. ligin kıyısından son maçta kurtulmuşken Sn. Sefa Sirmen'in başkanlığa gelmesi sonrasında açık ara şampiyon olmuş, ardından Süper Lig'de uzun süre liderlik koltuğunda oturmuş, 2 Türkiye Kupası almış, Avrupa kupalarında defalarca mücadele ederek ülkemizi ve İzmit'imizi temsil etmiş kentimizin ve Anadolu'nun gurur kaynağı olmuştur. Şuan bulunduğumuz nokta bizleri ve tüm Türk futbolseverleri derinden üzmektedir.

 

Kocaelispor'un çıkarlarını düşündük

Kocaelispor yıllardan bu yana her türlü siyasi görüşten, 81 ilden ilimize göç etmiş ve içinde İzmit sevgisi, Kocaelispor sevgisi barındıran herkesi bir araya getirmiştir. Bugüne kadar hiç bir siyasi olayda duruşumuzu net olarak belirtmedik. Sadece Kocaelispor'un çıkarları için neyin iyi olacağını düşündüysek o doğrultuda hareket ettik.

 

Artık İzmit bir karar aşamasındadır.

30 Mart seçimleri ya Kocaelispor'un gelecek yıllarda tekrar hak ettiği gibi başarılı günlerine kavuşacağı tarih olacak, ya da Kocaelispor'un kaderine terk edilip yok olmasını izlememize sebebiyet verecek bir tarih olacaktır. Artık kaybedecek bir şeyimiz kalmadı. Ancak görebileceğimiz güzel günler var.

 

Tüm semtlerden katılanlar olacaktır

Geçmişte bir takım gönül kırgınlıkları olmuştur. Ancak 22 Mart Cumartesi günü Kocaelispor'umuzun yeniden doğacağı, yeni bir sayfanın açılacağı gün olacaktır. Kocaelispor Birlik ve Beraberlik Yürüyüşüne tüm semtlerimizden katılımlar olacaktır. Yürüyüşümüzde konuşmalar, sunumlar, gösteriler yapılarak neden siyasetin içine girdiğimizi açıklayacağız. Bu yürüyüşümüzde Sn. Sefa Sirmen'de davetlimiz olacaktır.

 

Maçtan sonra yürüyeceğiz

22 Mart Cumartesi günü oynanacak olan Kocaelispor-Kırıkhanspor maçından sonra Fethiye Caddesinde toplanarak yürüyüşümüz başlayacaktır. Yürüyüşte bu güne özel olarak yaptırılan atkıları dağıtacağız. Bu atkılar Kocaelispor'un yeniden dirilişe geçtiği günün hatırası olacaktır.

 

Bekliyoruz..!

İçinde en ufak Kocaelispor sevgisi bulunan herkesi Kocaelispor'un geleceği için siyasi görüşlerini bir kenara bırakıp önce 22 Mart Cumartesi günü 13:30'da Kırıkhanspor'la oynayacağımız kader maçı için İsmetpaşa Stadyumu'na, ardından da yürüyüşe bekliyoruz.

Bu olay aslında bir siyasi olay değil Kocaelispor'un kurtuluş reçetesidir.

 

İZMİT DEMEK KOCAELİSPOR DEMEKTİR.

 

HODRİ MEYDAN TARAFTARLAR DERNEĞİ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat