Özdilek

Güncel

KOCAELİSPOR, EFSANE BAŞKAN İLE BULUŞTU

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Kocaelispor taraftarlarının düzenlediği yürüyüşe katıldı. Sirmen’in başkanlığının ardından kulübün her geçen gün düşüşe geçmesi üzerine Kocaelispor taraftarları harekete geçti.

22 Mart 2014 Saat: 17:22
KOCAELİSPOR, EFSANE BAŞKAN İLE BULUŞTU
KOCAELİSPOR, EFSANE BAŞKAN İLE BULUŞTU

Fethiye caddesinde toplanan Kocaelispor taraftarlarının yürüyüşüne polis önce engel oldu. Aynı saatlerde merkez bankasındaki TKP yürüyüşü sebebiyle, polis çıkabilecek olaylara sebebiyet vermemek için Kocaelispor taraftarlarını engelledi. CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’in Fethiye caddesine gelmesi ile taraftarların coşkusu arttı. Sirmen’i alkış ve “En büyük başkan Sefa başkan”, “Büyük Başkan kurtar bizi” sloganlarıyla karşılayan taraftarlar Sefa Sirmen’e olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Sirmen’in ve partililerin gruba katılmasıyla polis engeli kaldırdı ve oluşturulan güvenlik koridoru ile grubun yürümesine izin verdi.

‘KOCAELİSPOR’UN BAŞARILARI İZLETİLDİ’

Fethiye caddesi’nden Tanyıldız Restaurant’a doğru yürüyüşe geçen Kocaelispor taraftarlarının önünde Sefa Sirmen, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve belediye meclis üyesi adayları yer aldı. Sloganlar, alkışlar ve meşaleler eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Şehir merkezi Kocaelispor taraftarlarının tezahüratları ile inledi. Merkez Bankası önünde TKP ile Kocaelispor taraftarları karşılaştı. Bu süreçte polis Kocaelispor taraftarlarını kordon altına aldı. Yürüyüşün ardından Kocaelispor tarafları, Sefa Sirmen ve partililer Tanyıldız Düğün salonunda toplandı. Kocaelispor’un başarılarını anlatan barkovizyon gösterisi izletildi. Kocaelispor taraftarları sık sık “Sefa başkan gelecek dertler bitecek” şeklinde slogan attı. 

‘SİRMEN OLMAZSA KOCAELİSPOR YAŞAMAZ’

Birlikte izlenen barkovizyon gösterisi sonrasında söz alan Kocaelispor Taraftar Derneği Başkanı Özgür Taşkıran, "Sefa Sirmen, taraftara hiçbir zaman yok demedi. Takımı bugünlere efsane olarak getiren Sefa Sirmen’dir. Transfer yasağı konusunda Sefa Sirmen'den ricada bulunduk. Transfer yasağını kimse umursamazken sorunumuzu Sefa Sirmen çözdü. 7 sene boyunca hiç bir siyasi partinin yanında olmadık. Bu dönemde tüm Kocaelisporlular birleşerek Belsa'ya Kocaelispor bayrağını dikeceğiz. 30 Mart'ta Sefa Sirmen'den taraf olmazsak Kocaelispor yaşar mı? Bu seçimde tüm arkadaşlarımdan ailesinden Kocaelispor için ricada bulunmasını istiyoruz. 30 Mart akşamı Kocaelispor bayrağını Belsa Plaza'nın tepesine hodri meydan taksın” şeklinde konuştu.

‘KENTE HAYAT VEREN KOCAELİSPOR’

Taşkıran’ın ardından Efsane Başkan Sefa Sirmen söz aldı. Sirmen, "Kocaelispor'u asla siyasete alet ettirmedik, siyasete ezdirmedik. Bu kente hayat veren tek kurum Kocaelispor'dur. Bunun farkında değiller. Karar vermişler Kocaelispor'u bitirmeye buna izin verecek miyiz? Belediyenin desteği olmadan Kocaelispor’un ayakta durması imkansız. Her yıl küme düşürdükleri takıma seçim zamanı yardım yaparak destek oluyorlarmış süsü veriyorlar. Destek olun Kocaelispor sizi sırtında taşır. Ben 15 yıllık belediye başkanlığım dönemimde parti rozetimi bıraktım herkesin belediye başkanı oldum. Herkes benim hangi partiden olduğumu unuttu” dedi.

‘KOCAELİSPOR 3 YILDA SÜPER LİG’E ÇIKACAK’

 Sözlerine devam eden Sefa Sirmen, “Birileri belediyeden istediği gibi yararlanıyor bir kısım  belediyenin kapısından içeriye giremiyorsa o belediye halkın evi değildir. Yüzlerce gencimiz işsiz. Alikahya'da POSCO Fabrikası'nda Sakaryalılar çalışıyor. Bende bunun neden olduğunu merak edip sordum. Öğrendik ki fabrikanın insan kaynakları müdürü Sakaryalıymış. Bizim başkanlarımız ilgilenmediği için İzmit'in gençleri işsiz kalıyor. 30 Mart hepimizin kaderini değiştirecek. Kocaelispor Avrupa'da bile marka olduğunu geçmişte gösterdi. Gelecekte de bunu göreceğiz. 3 yıl içinde süper lige çıkacağız" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat