Özdilek

KOCAELİSPOR

Kocaelispor’dan açıklama: Maça seyirci alınmayacak

Kocaelispor Kulübü yazılı bir açıklama yaptı.

26 Ekim 2014 Saat: 14:59
Kocaelispor’dan açıklama: Maça seyirci alınmayacak
Kocaelispor’dan açıklama: Maça seyirci alınmayacak

Kocaelispor Kulübü yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Babaeski İlçe Spor Güvenlik Kurulu sezon başında 24 Eylül 2014 tarihinde toplanarak Babaeskispor'un maçlarını oynadığı Babaeski 100.Yıl Stadı'nın portatif misafir tribününün yeniden yapılması için tadilata başlanması nedeniyle tribün yapılıncaya kadar misafir seyirci getirilmemesi kararını almış ve bu hafta 22 Ekim 2014 Çarşamba günü Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmiştir. Maça misafir taraftar getirilmesinin kulübümüzce organize edilmemesine dair yazı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce Kulübümüze 23 Ekim Perşembe günü öğleden sonra tebliğ edilmiştir.

Bu sezon Kulübümüzce ve Yönetimimizce hiçbir deplasman organizasyonu yapılmadığı, taraftarlarımızın kendilerinin gerçekleştirdiği organizasyonlarla deplasman maçlarına gittikleri herkes tarafından bilinmektedir.

Buna rağmen Yönetim Kurulumuz bu durumdan haberdar olur olmaz taraftarlarımızın müsabakayı izleyebilmelerine olanak sağlayabilmek adına Kırklareli ve Babaeski Emniyet Müdürlükleri, Babaeski Belediye Başkanı ve Babaeskispor Kulübü Başkanı ile gerekli görüşmeleri defalarca yapmış ancak kararın İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından sezon boyunca uygulanmak üzere alınması nedeniyle maalesef muvaffak olamamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun misafir seyirci ile ilgili % 5 Kontenjan Ayrılması kararı bulunmasına rağmen İl ve İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararları bu talimatın üzerinde ve bağlayıcıdır. Spor Güvenlik Kurulları misafir seyirci Tribünü olan Stadlar için dahi (Örnek: İstanbul'da Süper Lig maçlarında) emniyet nedeniyle bu tür kararlar alıp uygulanmasını sağlayabilmektedir.

Kırklareli Stadı'nın bakımda olması, Kırklarelispor'un maçlarını Lüleburgaz'da oynaması nedeniyle Kırklareli'de maçın oynanabileceği başka saha bulunmaması nedeniyle stad değişikliği de maalesef imkansızdır.

Taraftarlarımızın mağdur olmaması için 26 Ekim 2014 Pazar günü saat 13:30 da Babaeski 100.Yıl Stadında oynayacağımız Babaeskispor -KOCAELİSPOR Müsabakasında Kulübümüzce deplasmana seyirci götürme Organizasyonu yapılmayacağını ve Babaeski Emniyet Müdürlüğü tarafından toplu misafir seyirci organizasyonlarına kesinlikle izin verilmeyerek otobüslerin Babaeski'ye sokulmayacağı bilgisini bir kez daha hatırlatırız.

KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat