Özdilek

Spor

Kocaelispor’da hedef değişti

Kocaelispor, 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk umutlarını Kozan Belediyespor beraberliği ile kapadı

6 Nisan 2017 Saat: 12:00
Kocaelispor’da hedef değişti
Kocaelispor’da hedef değişti

Kocaelispor Üçüncü Lig 1. Grupta şampiyonluk umutlarını Kozan beraberliği ile kapadı

Kadro merak ediliyordu

Ligdeki konumumuzu doğrudan etkileyecek kritik karşılaşmada Kozan Belediyespor ile İzmit İsmetpaşa Stadyumu’nda karşı karşıya geldik. Karşılaşma ekibimizin keyif vermeyen futbolu ile 0-0’lık sonuçla tamamlandı. Rakiplerimizden Altay ve Ankara Demirspor’un galibiyetlerinin geldiği bu haftada yaşanan puan kaybı hesaplarımızı play-off sıralamasına çevirmiş durumda. Karşılaşmaya hangi ilk 11 ile çıkacağımız merak konusuydu. Denizli deplasmanında galibiyeti getiren kadro nasıl şekillendirilecek bilinmiyordu. Sonuç olarak karşılaşmaya Can Emre, Kadir Gezer, Murat Başak, Ali Keten, Kadir Öge, Mert Yavuz, Sefa Narin, Burak Özbakır, Sinan Pektemek, Burak Süleyman ve Oğuzhan dizilişi ile çıktık.

Serhat Boz unutulmadı

Müsabaka öncesinde yaşamını yitiren taraftarlarımızdan Serhat Boz için hazırlanan dev branda maratonun dağ tarafına yakın bölümüne karşılaşma öncesinde asıldı. Oyunun ilk 40 dakikalık bölümünde oyunumuzu bozan, top yaptırmayan ve fiziken daha üstün gözüken ekip Kozanspor oldu. İlk yarıda 40 dakikaya kadar net bir pozisyonumuz yoktu. Karşılaşmanın 40 Sinan’ın karşı karşıya pozisyonda aşırtmasını çıkartan Kozan kalecisi aslında maçın da nasıl bir seyirde gideceğini gösteriyordu bir bakıma. Sinan’ın hemen 2 dakika sonra sert vuruşunun kornere çelinmesi ile ilk yarı 0-0 beraberlikle bitti.

Şampiyonluk hayalleri bitti

Müsabakanın ikinci yarısının son uzatma dakikalarında rakip takıma karşı yaptığımız baskıda bal yapamayan arı gibi ortada oradan oraya koşturup durdular sadece. Rakibin adam adama markajı ve kademeyi kapatan oyun anlayışını bir türlü çözemeyen oyuncularımız Dışardan bakılınca istekli ve arzulu gibi gözüken bu futbol aslında büyük bir yanılsamaydı. Keza pozisyon alma, doğru yerde durma, son adamı efektif değerlendirme kısaca galibiyet için gerekli olan hiçbir pozisyon ortada yine hiçbir şey yoktu. Kocaelispor için şampiyonluk umutlarının bittiği Kozan müsabakası sonrasında ligde kalan dört hafta içinde Play-off müsabakalarında nasıl bir sistemle oynayacağımız taktiğimizi ortaya koymamız gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat