Özdilek

Kültür/Sanat

Kocaelili vekiller oldu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Yeni kabinenin açıklanmasının ardından Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığına getirilen Nihat Ergün’e tebrik ziyaretleri sürüyor

 

Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün’ü ilk tebrik eden AK Parti’nin Kocaeli milletvekilleri oldu. Bakan Nihat Ergün’ü makamında tam kadro ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Ergün’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ergün, vekilleri odalarında ziyaret etti

Çalışma arkadaşlarını makamında ağırlayan Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Türkiye’nin dünya da hak ettiği yere gelmesi için bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada özveri ile çalışacaklarını kaydetti. Nihat Ergün bir gün önce Kocaeli Milletvekillerini odalarında tek tek ziyaret ederek yeni dönem için başarılar dilemişti.

Sanayi yine Ergün’e teslim

Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. Dönem Bakanlar Kurulu önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Geçtiğimiz dönem Sanayi Ve Ticaret Bakanlığını başarı ile tamamlayan Nihat Ergün, yeni açıklanan kabine de de Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığını yürütecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat