Özdilek

Aşayiş

Kocaeli'de Büyük Operasyon

Kocaeli Emniyet Müdürĺüğünün tarafından Kocaeli genelinde Uyuşturucu ile Mücadele-Çevik Kuvvet -Özel Harekât-TEM-KOM-Siber Suçlarla Mücadele-Güvenlik Şube Müdürlükleri başarılı bir operasyona imza atılar.

3 Şubat 2017 Saat: 10:12
Kocaelide Büyük Operasyon
Kocaeli'de Büyük Operasyon

Kocaeli Emniyet Müdürĺüğü  Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüklerine ai sorumluluk bölgelerinde Hırsızlık, Yağma ve Uyuşturucu suçlarının şüphelilerine yönelik, ilgili mahkemelerden alınan arama kararları doğrultusunda 01.02.2017 günü saat 07.15 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Uyuşturucu ile Mücadele-Çevik Kuvvet -Özel Harekât-TEM-KOM-Siber Suçlarla Mücadele-Güvenlik Şube Müdürlükleri ve Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova, İzmit, Derince ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı toplam (107) Ekip ve (359) Personel ile 62 ayrı adreste yapılan Planlı ve Eş Zamanlı Operasyonda; hırsızlık, Yağma, Uyuşturucu Kullanmak vb. suçlardan 13 yıl, 9 yıl 6 ay, 8 yıl 4 ay ve 5 yıl 10 ay vb. miktarlarda kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam (28) şahıs yakalanmış, adli mercilere sevk edilmiştir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat