Güncel

Kocaeli İzmit’te şiirler çiçek açtı

İzmit Belediyesinin yenileyerek çok daha modern bir görünümle İzmitlilerin hizmetine sunduğu Rauf Orbay Sokak’ta şiirler çiçek açtı.KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi, kentte yoğun olarak kullanılan Rauf Orbay Sokak’ta geçtiğimiz ayl

8 Nisan 2022 Saat: 15:05
Kocaeli İzmit’te şiirler çiçek açtı
Kocaeli İzmit’te şiirler çiçek açtı

İzmit Belediyesinin yenileyerek çok daha modern bir görünümle İzmitlilerin hizmetine sunduğu Rauf Orbay Sokak’ta şiirler çiçek açtı.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi, kentte yoğun olarak kullanılan Rauf Orbay Sokak’ta geçtiğimiz aylarda yenileme çalışması gerçekleştirerek çok daha modern görünümüyle İzmitlilerin hizmetin sunmuştu. Yeni çehresi ve ışıl ışıl görüntüsüyle İzmit’in cazibe merkezlerinden olan Rauf Orbay Sokak’ta şiirler çiçek açıyor. 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şiir sokakta diyerek İzmit’in en renkli sokaklarından olan Rauf Orbay Sokağı şiirlerle süsledi. Sokakta yer alan çiçekliklerin üzerine Nazım Hikmet Ran’ın, Özdemir Asaf’ın, Cemal Süreya’nın şiirleri yazıldı. Çiçek açan şiirlerden memnun kalan vatandaşlar ise sık sık sosyal medya hesaplarından sokağın görüntülerini paylaşarak İzmit Belediyesine teşekkürlerini sunuyor. 

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız