Güncel

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy HK PERFORMANS'ı Kabul Etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, birkaç yıl önce tesisleşmesini Kocaeli’nde yapmaya karar veren, HK Doğa Sporları A.Ş.’nin kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, Milli Sporcu Halil Kargulu ve HK Performans Doğa Sporları ekibini makamında kabul etti

9 Mart 2018 Saat: 22:05
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy HK PERFORMANSı Kabul Etti.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy HK PERFORMANS'ı Kabul Etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, birkaç yıl önce tesisleşmesini Kocaeli’nde yapmaya karar veren, HK Doğa Sporları A.Ş.’nin kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, Milli Sporcu Halil Kargulu ve HK Performans Doğa Sporları ekibini makamında kabul etti.

Üstün Performans Uzmanı Halil Kargulu, ‘Doğanın İyileştirici Gücü’’nü anlatarak Kocaeli’nde ki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Aynı zamanda Obeziteyle Mücadele Derneği’nin (OMDER) Kurucu Başkanı olan Kargulu, obezitenin ciddi ve mücadele gerektiren bir konu olduğuna bir kez daha vurgu yaptı.

Üstün performans uzmanı Halil Kargulu, geçtiğimiz aylarda devlet protokolünün olduğu bir toplantıda ‘Doğanın İyileştirici Gücü’’nü anlatan bir sunum yapmıştı. Sizlere bu sunumdan bazı bölümler paylaşmak istiyorum. Konu sağlık olunca okuyucularımın faydalanması benim için ön şarttır.

'Doğanın İyileştirici Gücü' sunumunda, Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen eğitim proğramına Misafir Konuşmacı olarak katılan Üstün Performans Uzmanı Halil Kargulu ve HK Doğa Sporları temsilcileri; Eko Turizm ve Obezite ( şişmanlık) çözümlerinin doğada aranması gerektiği konusunda tüm dünyayı Türkiye'ye davet eden açıklamaları ile kişisel başarılarını şu şekilde ifade etmiştir.

"Başarımızın en büyük sırrı; DOĞA ve tabii ki Doğanın İyileştirici Gücü. Nasıl mı başaracağız?

Önce insan diyerek, halden anlayarak, kilo ve kilo psikolojisi konusunda uzmanlaşmış ekip ruhuyla, tıbbı antrenman ve medikal fitness hocaları eşliğinde; aldığınız her nefesten, attığınız her adımın farkındalığı ile, oksijeni bol, doğa ile bütünleşmiş meditasyon terapileri ile, yüksek grup enerjisi ve sinerjisi ile, toprağın kokusu ile güne başlayıp, gülümseyerek güneşi selamlama ile, doğayı mesken tutan diğer canlıların melodisel sesleri ile, “Şimdiyi Yaşama Sanatı” sayesinde alınan her nefesin değeri ile, yeşilin her tonu ile, 4 mevsimi aktif kullandığımız doğal yürüyüş parkurları ile, farklı maceralar sunan şelaleleri ile, raftingi ve kanyonu ile, yamaç paraşütü ve jeep safarisi ile, kayak pistleri ve su sporları ile ve tabii ki güçlü motivasyon, takip kontrol ve doğru rehber eşliğinde, doğal, organik ve yapay kimyasallardan uzak tüketim tercihleri ile, kısacası; doğal güzellikleri ile insana umut olan, farklı enerji kaynakları ile kişiye enerji veren, insanın özündeki gerçekleri yaşamasına vesile olan ve tüm bunları bize sunan cennet Türkiye'mizin eşsiz doğasıyla bunu başaracağız.

Yeni kurmaya başladığımız bu sağlıklı yaşam merkezini; ruhsal ve bedensel arınma sağlayan, rehabilite eden, öze dönüşe vesile olan, şifa dağıtan, dünyada öncü bir eko turizm merkezine dönüştürebiliriz. İşte bunun için HK PERFORMANS Kocaeli Hamzadağ mevkiindeki A sınıfı Mesire yerinde kurulmaya başlanan; dünyaya model olabilecek, dünyada fark yaratabilecek ve Türkiye’de öncü olabilecek bir işletme ile “evet biz de buradayız ve bütün dünyayı buraya bekliyoruz” diyeceğiz.

 

İşletmemiz dünyada ki ilk örneği ile, öyle bir imaj, öyle bir mesaj verecek ki; eğer kilolu ve obez iseniz; “Türkiye’ye geldiğiniz andan itibaren; hayatınız, yaşam kaliteniz ve kaderiniz değişecek, metabolik olarak 20 yıl gençleşip, ömrünüze 30 yıl ömür katabileceksiniz” diyeceğiz.

Şunu çok net şekilde söyleyebilirim: TÜRKİYE BİR CENNETTİR ve BİZ BU CENNETİ kendi alanımızda “SAĞLIKLI YAŞAM”ın Merkezi yapabiliriz.

Yeter ki insanların umuduna! İnsanların çaresizliğine! İnsanların ihtiyaçlarına! cevap verebilelim. Çünkü biz hep birlikte TÜRKİYEYİZ diyerek, tüm kilolu ve obez insanlara "BİR SEÇENEĞİNİZ DAHA VAR" düşüncesini aktararak sunumunu sonlandırdı.

 

Bende bir gazeteci olarak gözlemleme fırsatım olan ve gözlemlemeye devam ettiğim Halil Kargulu’yu ve HK Performans Doğa Sporları Merkezi’ni yazmaya devam edeceğim. ‘’İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır’’ sözünden yola çıkarak fayda veren ve günümüzde dünya nüfusunda 2 milyara yaklaşan obezite ile mücadelede dönem dönem bu tarz yazılarla destek olmaya çalışacağım.

 

Haber: Veysel Kavrayan

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat