Özdilek

Aşayiş

Kocaeli Valiliği’nden saldırı açıklaması!

Gazeteci Güngör Arslan’ın hayatını kaybettiği saldırı ile ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı.

19 Şubat 2022 Saat: 22:13
Kocaeli Valiliği’nden saldırı açıklaması!
Kocaeli Valiliği’nden saldırı açıklaması!

Kocaeli Valiliği’nden saldırı açıklaması!

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 15.00 sıralarında İzmit ilçesinde ateşli silahla yaralama olayı meydana geldiğinin ihbar edilmesi üzerine güvenlik güçlerinin derhal olay yerine intikal ettiği belirtildi.

Gazeteci Güngör Arslan'ın yaralandığı ve 112 Acil Servis görevlileri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün saat:15.00 sıralarında ilimiz İzmit ilçesinde faaliyet gösteren Ses Kocaeli Gazetesi’nde ateşli silahla yaralanan İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Güngör ARSLAN, hastanede yapılan tüm müdahellere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. 

Olayı gerçekleştirdiği anlaşılan R.Ö. isimli şahıs suç aleti tabanca ile birlikte emniyet birimlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup, bu menfur saldırının aydınlatılması, şahıs ve olayla ilgili muhtemel bağlantıların tespit edilmesi için çok yönlü soruşturma başlatılmıştır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat