Özdilek

Eğitim

Kocaeli Üniversitesi yaz Okulu Açtı

Toplumsal Katılım Olanakları Nasıl Geliştirilir?" temasıyla düzenlenen "Uluslararası Yaz Okulu" 01-06 Eylül tarihleri arasında Kocaeli üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

13 Eylül 2013 Saat: 14:05

Kocaeli Üniversitemiz Kocaeli Sağlık Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü ve University College Capital/Danimarka işbirliğinde "Çocuk ve Gençler için Toplumsal Katılım Olanakları Nasıl Geliştirilir?" temasıyla düzenlenen "Uluslararası Yaz Okulu" 01-06 Eylül tarihleri arasında üniversite ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yaz okuluna Danimarka (University College Capital-Copenhagen), Türkiye (Kocaeli, İstanbul Arel ve Başkent Üniversiteleri) ve Azerbeycan (Bakü State University)'dan toplam otuz üç öğrenci katıldı. 

 
Yaz Okulu'nun gelecek yıl yeniden üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenmesi 2015 yılında ise Erasmus Intensive Programı kapsamında Danimarka'nın ev sahipliğinde sürdürülmesi hedefleniyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat