Özdilek

Sağlık

Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mentorluk Çalıştayı Yapıldı

Ülkemizde ilk defa Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen "Mentorluk Çalıştayı" Tıp Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

29 Kasım 2013 Saat: 22:03
Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mentorluk Çalıştayı Yapıldı
Kocaeli üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mentorluk Çalıştayı Yapıldı

Çalıştaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp, Dekan Prof. Dr. Şükrü Hatun  ve farklı üniversitelerden akademisyenler katıldı. Açılış konuşmasında Tıp Fakültemizi tanıtan bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Şükrü Hatun'un ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Kansu mentorun tanımı ve görevleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Kansu, mentor için, "Öğrencinin profesyonel ve akademik gelişimine ilgi duyan, danışmanlık görevini gönüllü kabul eden deneyimli bir öğretim üyesi veya elemanıdır" dedi. Çalıştayda ayrıca, mentorun lisans, yükseklisans ve doktora eğitimindeki önemi, mentor-mentee ilişkileri, mentorluk kavramının tartışıldığı oturumlar yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat