Özdilek

Turizm

Kocaeli Turizm Derneği yılı Sonu Toplantısında Basınla Buluştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Turizm Derneği`nin 2011 yılı son toplantısı EmexOtel`de yapıldı. Dernek başkanı Soner Kılıç`ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, ilimizin önde gelen otellerinin yetkilileri katıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Kartepe Turizm Derneği Başkanı Orhan Bayramin, Asya Otel Müdürü Nazmi Çaycı, EmexOtel Müdürü Bekir Serin ve Teona Otel Müdürü Adil Kaplan toplantıda hazır bulundu. 2011 yılının son toplantısını yaptıklarını söyleyen Kılıç, “Sağlıklı bir ortamda yeni yıla nasıl girebiliriz, bunu konuşacağız” dedi.

 İlimizin sanayinin yanında turizm bölgesi olduğunu ifade eden Zamburkan, “Kocaeli, turizmde cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Yerli ve yabancı turistlere en kaliteli hizmetin verildiğini düşünüyoruz. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayabilmek önemli. Turistik tesisler her zaman bakanlık tarafından denetlenmekte ve herhangi bir olumsuzluk durumunda ceza kesilmektedir. Bu şekilde vatandaşlarımız mağdur olmaktan uzaktır” diye konuştu.

Zamburkan, “Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun bir sözü var. Kocaeli`nin sanayi ve artık turizm bölgesi olmanın yanında, bilişim kenti olarak da anılacağını söyler. Kocaeli, güzel bir coğrafyaya sahip olup, turizm bölgesi olmayı hak eden bir il. İlimiz otellerinde toplam 7 bin yatak mevcut fakat Kocaeli için bu çok az bir rakam. Oteller daha iyi hizmet vermeleri adına çalışanlar için talebe göre yeni kurslar açabilir” ifadelerini kullandı. 

 Toplantıda sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerinini değerlendiren   Başkan Soner Kılıç ,yeni yıl dilekler ile toplantıyı bitirdi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat