Güncel

Kocaeli Time…

Kocaeli’nin yeni Haber ve Kent portalı.10 Kasım'da yayında

8 Kasım 2012 Saat: 23:29
Kocaeli Time…
Kocaeli Time…

İlimizde siyasi ve basın sektörünün tanınmış simalarından Mecit Ünal ve bir grup arkadaşının kurduğu “Kocaeli Time” isimli Haber sitesi ve Kent Rehberi 10 Kasım 2012 tarihinden itibaren yayınlarına başlıyor.

Mecit Ünal, CHP’sinde İl Eğitim Sekreteri ve 2011 seçimlerinden önce CHP Genel Merkezinde onaltı ilden sorumlu Bölge Eğitmenliği görevi yapmıştır. Basın camiasının yakından tanıdığı Mecit Ünal aynı zamanda yayın hayatını sürdürmekte olan “Kocaeli Demokrat” gazetesinin kurucularındandır.

Haber Sitesi kentimizin bilgi bankası konumunda olacaktır. İlimizle ilgili her tür bilgiye ulaşabileceğimiz site aynı zamanda ilimizde önde olan isimlerin tartışabileceği bir serbest kürsü görevini de yerine getirecektir. Kocaeli’yi siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, coğrafi konumu ve işlevleri ile ilgili tanımak için her tür bilginin yer alacağı bir site olacaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat